LA106 TapParfum dames

TapParfum LA106

Bestel gemakkelijk vanuit uw luie stoel deze TapParfum LA106.

Vanaf:  10,00

Beschrijving

LA106 is een dames parfum | De geurcategorie is Houtachtig | Waarneembare geuren: Cactusbloem / Freesia / Roos. Het sillage van deze dames parfum wordt omschreven als midden.

De uitmuntende geuren en de unieke ervaringen van Tapparfum zorgen ervoor dat zij zich onderscheiden van alle andere parfummerken. De excellente geuren zijn van zéér hoogwaardige kwaliteit en staan vrijwel gelijk aan de duurdere merk en design parfums.

De parfums van TapParfum worden gemaakt met het hoogst mogelijke gehalte aan geuroliën. De parfums bevatten tussen de 20% en 40% aan geurbestanddelen (geurolie) en worden vervaardigd op alcoholbasis.

TapParfum heeft een uniek hervul concept. Parfum tappen! In plaats van je flesje weg te gooien, kun je deze keer op keer laten hervullen (met dezelfde geur) bij een tappunt.

Op dit moment zijn er meer dan 200 parfum refill tappunten in Nederland en komen er continu weer nieuwe bij. Zo kun je, je eigen favoriete geurtje bij jou in de buurt laten hervullen. Je betaalt dan alléén voor de inhoud, niet meer voor het flesje. Bijkomend voordeel, minder milieubelasting en goed voor je portemonnee.

Ook genieten van deze heerlijke parfum? Bestel dan nu de TapParfum LA106!

Product gegevens
Artikel nr LA106 Categorie Tag

Extra informatie

Aantal ml

15 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml

Merk

Hugo Boss

Parfum

Ma Vie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50