In2Living in Maasbracht

Gaatjes schieten/zetten

Gaatjes laten schieten in Maasbracht

Een van de meest favoriete sieraden bij zowel volwassenen als kinderen zijn oorbellen. Voordat je oorbellen kunt dragen moet je natuurlijk wel eerst gaatjes laten schieten. 

Wil jij oorbellen laten zetten? Dan ben je bij In2Living in Maasbracht aan het juiste adres. We werken met het revolutionaire Studex System75 wat ook gebruikt wordt door vele juweliers en ketens zoals Lucardi. De speciale schietoorknopjes zijn gemaakt van chirurgisch staal, zodat de kans op ontstekingen en allergische reacties gering is.

Je kunt bij ons terecht vanaf 6 jaar en alleen op afspraak. 

De prijs voor oorbellen schieten is vanaf 22,99 tot 33,99 euro, afhankelijk van het type oorbel.

Wilt u de eerste gaatjes schieten cadeau doen?…. Wij hebben speciale cadeaubonnen voor je “magische eerste oorbellen.

Gaatjes schieten zetten met Studex in Maasbracht en omgeving

Studex System75

Voor het schieten van gaatjes maken we gebruik van het Studex System75. Dit is op dit moment de marktleider als het aankomt op gaatjes schieten. En dat is niet voor niets. Het Studex System75 heeft verschillende voordelen.

Gaatjes schieten en nazorg

Het schieten van gaatjes kan voor kinderen spannend zijn. Wij zorgen ervoor dat elke ervaring zo fijn en ontspannen mogelijk verloopt. Hieronder kun je zien hoe wij te werk gaan.

Na het schieten van de gaatjes en het zetten van de oorbellen is een correcte nazorg belangrijk. 

Wij raden hiervoor Studex Advanced aan. Dit is een twee in één naverzorgings- en reinigingsmiddel voor oorgaatjes waardoor je je oorbellen sneller kunt vervangen. Dit kan al na ongeveer na 3 weken.

Gaatjes laten schieten?

Maak een afspraak

Oorgaatjes laten schieten en ben je woonachtig in Maasbracht, Herten, Heel, Wessem, Thorn, Montfort, Echt, Ittervoort, Susteren, Roosteren, Roermond of omgeving? Maak dan een afspraak bij In2Living in Maasbracht.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50