Schaaltje driehoek schelp wit

Hoe mooi en stijlvol is dit witte schelp schaaltje in de vorm van een driehoek? Perfect om wat lekker geurende amber-blokjes op te leggen, maar ook zeer geschikt om je mooiste sieraden op te leggen of een waxinelichtje op te branden voor een gezellig lichtje.

 5,50

Op voorraad

Beschrijving

Schaaltje voor amberblokjes: een stijlvol en functioneel accessoire

Een schaaltje voor amberblokjes is een stijlvol en functioneel accessoire dat uw interieur een warme en rustgevende sfeer kan geven. Het schaaltje biedt een veilige plek om uw amberblokjes op te leggen, terwijl de geur zich door uw huis verspreidt.

Materiaal

Schaaltjes voor amberblokjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, keramiek, glas en metaal. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen.

De afmetingen van een schaaltje voor amberblokjes zijn afhankelijk van het aantal blokjes dat je wilt gebruiken. Voor één of twee blokjes is een schaaltje van ongeveer 10-15 cm diameter voldoende. Voor meer blokjes heb je een groter schaaltje nodig.

Tips

Je kunt een schaaltje voor amberblokjes ook gebruiken om andere producten op te leggen, zoals kaarsen, bloemen of sieraden.
Schaaltjes voor amberblokjes zijn ook geschikt voor gebruik buiten.

Waarom zou je een schaaltje voor amberblokjes kopen?

Een schaaltje voor amberblokjes is een stijlvol en functioneel accessoire dat uw interieur een warme en rustgevende sfeer kan geven.
Het is ook een leuk cadeau voor iemand die houdt van een heerlijke geur in huis.

Product specificaties

Materiaal: Schelp
Kleur: Wit
Afmetingen: 9 x 9 x 2 cm

Product gegevens
Artikel nr ambschaaltjedriehoek Categoriën ,

Extra informatie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50