In2Living

The Olphactory

Geschiedenis van The Olphactory

The Olphactory is een geurlijn van La Crosse die de belichaming is van een ontspannen levensstijl. De eenvoudige en prachtige ontwerpen herinneren je eraan hoe belangrijk het is om af en toe los te koppelen en comfort te vinden in onze omgeving.

De collectie van geuren is ontworpen om een welzijn omgeving te creëren en jouw thuiservaring te verbeteren. De kaarsen, parfums en diffusers zijn perfect voor momenten van bezinning en om te ontspannen met een heerlijke geur.

Of je nu wilt genieten van een kopje koffie of een goed boek, The Olphactory geuren zullen je omgeving veranderen tot een ontspannende omgeving waar je tot rust kan komen.

Bij The Olphactory zijn ze er dan ook trots op dat ze innovatieve producten van hoge kwaliteit kunnen bieden die aan de behoeften van jou als klant voldoen.

The Olphactory geurkaars white musk

The Olphactory producten

The Olphactory huisparfums van La Crosse, geproduceerd in Spanje zijn geïnspireerd door ingrediënten uit de natuur en creëren een heerlijke uitgebalanceerde geur in huis.

Deze huisparfums zijn een subtiele oplossing om je huis in geur te omhullen. The Olphactory collectie is namelijk niet alleen effectief en duurzaam, maar ruikt ook erg lekker.

Dat is waar het ook om draait; het verrijken met een vleugje luxe tegen betaalbare prijzen middels een uitstekende kwaliteit.

The Olphactory collecties

Interesse in een artikel van The Olphactory?

Bekijk The Olphactory collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50