In2Living

PTMD Collectie

Geschiedenis van PTMD

PTMD is een Nederlands merk wat opgericht is in 1992. Ze zijn toen gestart met een kleine collectie aan manden en potten. Zo is PTMD ook afgeleid van Pot&Mand.

Het team achter PTMD heeft een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap. Ze reizen daarom al sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren.

Tegenwoordig is PTMD uitgegroeid tot een internationaal interieurmerk met potten, manden, verlichting, meubels, klokken, glaswerk, woonaccessoires, textiel, huis-parfums en wand decoratie.

Dankzij het ontwikkelen van een eigen identiteit, de passie en het vakmanschap geeft elk PTMD item een uniek en luxe gevoel.

Deze eigen identiteit hebben ze gecreëerd door samen te werken met creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en gepassioneerde detaillisten.

Op deze manier brengen ze steeds een verrassende collectie op de markt geschikt voor elk interieur.

PTMD collectie meubels en woonaccessoires
PTMD collection servies

PTMD producten

Zoals we al aangaven staat luxe centraal bij PTMD. Daarom zou het ook toegankelijk moeten zijn voor iedereen. En dat is precies waar PTMD voor wil zorgen. 

De producten staan al meer dan 30 jaar garant voor vakmanschap en luxe. Alle ontwerpen zijn unieke eigen ontwerpen ontworpen met veel creativiteit en vakmanschap in de eigen designstudio. 

PTMD collecties

PTMD in onze collectie

Interesse in een PTMD artikel?

Bekijk PTMD collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50