In2Living

Painting the Past

Over Painting The Past

Painting the Past is een verflijn die de sfeer en romantiek van vervlogen tijden doet herleven. Het merk, opgericht in 2000, heeft zijn wortels in Engeland waar de oprichters in 1998 een bijzondere verfproducent ontdekten. Onder de indruk van de kwaliteit en de diepe, krijtachtige uitstraling besloten ze deze verf te introduceren in woon- en decoratiewinkels.

Hoewel de verven gebaseerd zijn op de traditionele krijtverven van vroeger, voldoen ze aan de eisen van de moderne gebruiker. Ze zijn eenvoudig aan te brengen, watergedragen, hebben een zeer laag VOC-gehalte, zijn milieuvriendelijk en slijtvast. Door de toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten ontstaat een authentieke en poedermatte uitstraling.

Painting the Past - verkrijgbaar bij In2Living in Maasbracht
Painting the Past producten in Maasbracht Echt Roermond en omstreken

Painting The Past producten

Painting the Past is een merk dat zich richt op het voortzetten van traditionele verfproductiemethoden door authentieke verven te produceren met alleen de beste ingrediënten. Hun verfcollectie is geïnspireerd op het verleden en omvat een breed scala aan producten

De verf van Painting the Past staat bekend om zijn uitzonderlijke dekking en de mogelijkheid om een krijtachtige afwerking te bereiken met een grote diepte. De producten zijn milieuvriendelijk, op waterbasis, duurzaam en gemakkelijk aan te brengen. Geschikt voor muren, plafonds en houtwerk.

Soorten verfproducten

Painting the Past in onze collectie

Interesse in een product van Painting the Past?

Bekijk Painting the Past collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50