Inhoudsopgave

Gaatjes schieten zetten met Studex in Maasbracht en omgeving
Picture of Melanie Mueller

Melanie Mueller

Inhoudsopgave

Oorgaatjes schieten / zetten met Studex

Een van de meest favoriete sieraden zijn oorbellen. Het is dan ook vaak dé ideale toevoeging aan een outfit en het maakt je look helemaal af. Voordat je oorbellen kunt dragen moet je natuurlijk eerst gaatjes laten schieten

Bij In2Living in Maasbracht kun je hiervoor terecht vanaf 6 jaar. We zorgen voor een fijne ervaring en nemen de tijd voor iedereen, zowel jong als oud. Wil je gaatjes laten schieten neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Oorgaatjes laten schieten

Oorbellen laten zetten kan voor kinderen nogal spannend zijn. Daarom is het belangrijk dat dit op een fijne manier gebeurt en dat ze weten wat er gebeurt.

Degene die oorbellen krijgt, mag plaatsnemen op een kruk waarbij we uitleggen wat er gaat gebeuren. De oren worden ontsmet en vervolgens plaatsen we markeringspunten op de oren die aangeven waar de oorbellen geschoten worden. 

Omdat oren nooit helemaal symmetrisch zijn is het belangrijk dat de gaatjes optisch even hoog en ver van het oor af zitten. Het kan dus zijn dat de gaatjes niet volledig symmetrisch op de oren getekend lijken te worden. 

Als de markeringspunten geplaatst zijn en wij zijn tevreden, dan vragen we je om de puntjes te controleren. Nu is het moment om nog indien gewenst kleine aanpassingen te doen. Zodra iedereen tevreden is gaan we aan de slag met het schieten van de oorbellen.

Gaatjes schieten zetten met Studex in Maasbracht bij In2Living

Studex gaatjes schieten

Het daadwerkelijk schieten van de gaatjes gebeurt met Studex System75. Dit systeem is de marktleider op het gebied van gaatjes zetten en wordt ook gebruikt door een groot deel van de juweliers en ketens zoals Lucardi.

Dit systeem is ook ideaal voor kinderen. Het Studex System75 is namelijk nauwelijks voelbaar en bijna volledig geluidloos. Dankzij deze technologie ben je verzekerd van een zachte plaatsing van de oorbel. In tegenstelling tot de oude manier van gaatjes schieten.

Daarnaast is Studex System75 ook het meest hygiënische systeem. De oorbellen en de houder zitten in een enkele cartridge. Deze wordt direct in het instrument geplaatst. 

Tot slot maakt dit systeem het ook mogelijk om de oorbellen heel precies te zetten. Dit komt doordat de steker zichtbaar is. Hierdoor is het mogelijk om op de millimeter precies de oorgaatjes te zetten. 

Oorbellen schieten nazorg

Na het schieten van de gaatjes en het zetten van de oorbellen is een correcte nazorg belangrijk. Vaak is dit een traject van ongeveer zes weken. Echter dankzij het Studex Advanced naverzorgingsmiddels is dit te verkorten tot drie weken.

Studex Advanced is namelijk een twee in één naverzorgings- en reinigingsmiddel voor oorgaatjes waardoor je je oorbellen sneller kunt vervangen. Waar je vroeger 6 weken moest wachten om een oorbel in de oorlel te vervangen, kan dit met Studex Advanced al na 3 weken. 

Studex Advanced reinigt en verzorgt de huid zonder te prikken of irritatie te veroorzaken. Het is daarnaast ook zeer effectief tegen micro-organismen zoals bacteriën en schimmels.

My Jewellery oorbellen

Is de periode van nazorg voorbij en ben je toe aan een leuk paar nieuwe oorbellen? Bij In2Living kun je terecht voor My Jewellery oorbellen die de perfecte aanvulling zijn om een vleugje sprankeling toe te voegen aan jouw outfit. 

Of je nu de voorkeur geeft aan traditionele zilver- en goudkleurige oorbellen, sierlijke studs of de meer gedurfde hoops, wij hebben zeker een set oorbellen die bij jou past.

My Jewellery oorbellen - maak jouw outfit vandaag nog compleet

Oorgaatjes laten schieten in de buurt?

Wil jij ook graag oorgaatjes laten schieten en ben je woonachtig in Maasbracht, Herten, Heel, Wessem, Thorn, Montfort, Echt, Ittervoort, Susteren, Roosteren, Roermond of omgeving? Maak dan een afspraak bij In2Living in Maasbracht. Wij helpen je graag bij het schieten van gaatjes, de verzorging en eventueel een paar mooie My Jewellery oorbellen.

Delen
Delen
Delen
Delen
Picture of Melanie Mueller

Melanie Mueller

Bij in2Living kun je terecht voor woondecoratie, accessoires, meubels, van diverse merken huis-parfums en geurkaarsen, cadeauartikelen en leuke “hebbedingetjes”.

Heb je dus kleine of grote plannen voor je interieur? Dan nodigen wij je van harte uit om eens te komen kijken in onze winkel. Niets nodig voor je eigen interieur? Dan is In2Living in Maasbracht de ideale lifestyle winkel om te slagen voor een leuk, origineel cadeau.

Anderen bekeken ook...

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50