In2Living

Lily-Flame

Geschiedenis van Lily-Flame

Het Engelse Lily-Flame is ontstaan dankzij Jo Nicholls. Zij begon in 1994 met het maken van kaarsen in haar keuken. Dit was al een traditie die elk jaar rondom Kerst werd opgepakt.

Samen met haar zakenpartner Luc begonnen ze de handgemaakte kaarsen te verkopen op markten in het Verenigd Koninkrijk.

Na acht jaar kreeg Lily-Flame een vaste plek in een koeienstal op het platteland van Somerset! Nu jaren later worden de bekende Lily-Flame kaarsen nog steeds vervaardigd in de omgebouwde koeienstal.

Met een gepassioneerd team van meer dan 20 mensen. Binnen dit team verzorgen Jo en Luc nog steeds 100% van het creatieve proces van Lily-Flame zelf, intern.

Hoewel de kaarsen veel geïmmiteerd worden, is het tot nu toe nog niemand gelukt om de magische combinatie van heerlijke geuren, gedurfde ontwerpen en lachwekkende namen die een Lily-Flame kaars maken te evenaren. 

Lily-Flame is en blijft de marktleider die pionierden met de ‘kaars in een blikje’

Dolly Rocker - Lily-Flame producten
Lily Flame producten melts

Lily-Flame producten

Bij het maken van de kaarsen vertrouwen ze niet alleen op de beste ingrediënten, de heerlijkste geuren en de mooiste ontwerpen. Het allerbelangrijkste is dat elke Lily-Flame kaars liefde bevat.

Jo en Luc kiezen zorgvuldig elke geur om ervoor te zorgen dat elke kaars de perfecte balans heeft tussen authenticiteit, geur en “throw” (het vermogen van de kaars om een kamer zachtjes te vullen met een prachtige geur).

Vervolgens wordt er veel liefde, zorg en aandacht besteed aan de naamgeving van de kaars en het perfecte verpakkingsontwerp.

Lily Flame collecties

Interesse in een Lily-Flame artikel?

Bekijk Lily-Flame collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50