In2Living

L’Authentique

Geschiedenis van L’Authentique

Geboren uit een passie voor interieur en design, heeft Sylvia Schouten haar eigen productlijn gecreëerd en ontwikkeld. Begonnen met verf, groeide het merk L’Authentique binnen enkele jaren uit tot een uniek en eigentijds interieurmerk, waar later ook interieurdesign aan werd toegevoegd. 

Vanuit hun werkplaats in het Limburgse Echt, de showroom in Culemborg en verschillende Europese dealers verspreid over Scandinavië, Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, biedt L’Authentique een selectie van kleuren in de vorm van diverse verven en unieke meubelstukken. L’Authentique heeft er bewust voor gekozen om geen standaardproducten aan te bieden, maar streeft naar uniciteit door te werken met verschillende soorten verf, zoals kalk- en krijtverf.

De sterke combinatie van hedendaagse invloeden, een herkenbare stijl en minimalistische details maakt L’Authentique-interieurs opvallend in het gebruik van structuur, herkenning en kleur. 

Betonlook verf van L'Authentique
Krijt verf van L'Authentique

L’Authentique producten

L’Authentique richt zich op verschillende soorten opvallende verfproducten.

Zo hebben ze krijtverf, een matte en fluweelachtige verf met een “vintage” maar moderne uitstraling.

De betonlook verf bootst het uiterlijk van beton na en zorgt voor een stoere, industriële look.

De matte muurverf is een elegante, niet-reflecterende verf die onvolkomenheden camoufleert door het absorberen van licht.

Tot slot is er nog de opvallende metallica muurverf, dit is een verf met metallic glanseffecten wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

L’Authentique verfsoorten

L’Authentique in onze collectie

Interesse in verf van L’Authentique ?

Bekijk onze L’Authentique verf

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50