In2Living

Bridgewater Candle Company

Geschiedenis van Bridgewater Candle Company

Bridgewater Candle Company USA is opgericht in 1998. Ontstaan in Spartanburg (South Carolina). Bridgewater Candle Company is een marktleider wat betreft schoon brandende kaarsen en volgeurende producten. En deze reputatie hebben ze ook zekder verdiend.

Of het nu gaat om zomerse of winterse geuren zijn, ze zijn gemaakt om de speciale momenten in ons dagelijks leven te verrijken.

Het is niet voor niets dat ze bij Bridgewater Candle Company erin geloven dat de beste dingen in het leven van eigen bodem komen. Ze sluiten dan ook geen compromissen wat betreft de ingrediënten. Daarnaast hebben ze een gepatenteerd kaarsvet van sojamengsel gemaakt om een ​​schone verbranding van de producten te garanderen. 

Maatschappelijk betrokken

Bridgewater Candle Company is daarnaast ook een maatschappelijk betrokken onderneming die zich inzeet voor weeskinderen. Dit doen ze met “Light a candle, feed a child”. Bij iedere kaars die je  koopt, geven zij een klein bedrag af wat geïnvesteerd wordt in drie borden rijst voor kinderen in arme landen.

Hiermee proberen ze de honger van weeskinderen over de hele wereld te bestrijden.

Help jij mee het verschil te maken?

Bridgewater Candles company Sweet Grace
Bridgewater Candles company Sweet Grace geur

Bridgewater Candle producten

Bridgewater Candles NL is de officiële distributeur en importeur van Bridgewater Candle Company sinds 1999. Al meer dan 20 jaar kunnen we genieten van de geurende producten die er ontwikkeld worden.

Geuren die gecreërd worden  om te delen met je geliefden!

Bridgewater Candle collecties

Interesse in een Bridgewater Candle artikel?

Bekijk Bridgewater Candle collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50