In2Living

Ashleigh & Burwood

Geschiedenis van Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood is een Brits bedrijf dat gespecialiseerd is in huisparfums en geurverspreiders. Het werd opgericht in 1993 door een koppel genaamd Karen en Phil Ashleigh. Het bedrijf begon als een klein familiebedrijf dat handgemaakte geurkaarsen produceerde, maar is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de wereld van huisparfums.

In 2002 werd het bedrijf overgenomen door een nieuwe eigenaar, Mark Hawes, die het assortiment uitbreidde met geurverspreiders en andere huisparfums. Hij richtte zich op het ontwerpen van mooie en elegante producten die niet alleen heerlijk ruiken, maar ook een stijlvolle aanvulling zijn op elk interieur.

Tegenwoordig is Ashleigh & Burwood een wereldwijd bekend merk en heeft het een breed scala aan hoogwaardige producten.

Ashleigh & Burwood oliën

Ashleigh & Burwood producten

Ashleigh & Burwood biedt een breed scala aan hoogwaardige huisparfums en geurverspreiders, waaronder geurkaarsen, geurverspreiders, geurzakjes en geurbranders.

De producten zijn ontworpen om niet alleen heerlijk te ruiken, maar ook een stijlvolle aanvulling te zijn op elk interieur. Met zorgvuldig samengestelde geuren en elegante ontwerpen, creëren de producten van Ashleigh & Burwood een aangename sfeer in huis.

Ashleigh & Burwood collecties

De werking van de geurlampen

De geurlampen van Ashleigh & Burwood hebben een unieke lont die de lucht zuivert van huisstofmijt en bacteriën, waardoor ze een luchtzuiverende werking hebben.

De fragrance lamp verwijdert ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de omgevingslucht, en laat vervolgens uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood achter in de ruimte. Als u liever geen geur wilt, kunt u kiezen voor de neutrale geurolie.

Een fragrance lamp elimineert “slechte” geurtjes en reinigt de lucht door middel van catalytische oxidatie. De steen bevat metalen, waaronder Platinum, die magnetisch op elkaar werken. Wanneer de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Bij deze hoge temperaturen vindt catalytische oxidatie plaats in de steen, waardoor de lucht wordt gezuiverd en onaangename geurtjes worden vernietigd.

Deze methode van luchtzuivering en -reiniging stamt uit de 19e eeuw en werd destijds in ziekenhuizen gebruikt om vieze geurtjes en bacteriën uit de lucht te verwijderen. Nu profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de diffuser, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Ashleigh & Burwood.

De fragrance lamp reinigt onder andere de lucht van rookgeur (sigaretten), dierengeuren en etensgeuren, evenals alle andere geuren die in een huis kunnen voorkomen.

Ashleigh & Burwood olielamp

Ashleigh & Burwood in onze collectie

Interesse in een Ashleigh & Burwood artikel?

Bekijk Ashleigh & Burwood collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50