Amberblokjes Fresh cotton, geurblokjes uit Marrakech

De heerlijke amberblokjes uit Marrakesh zijn met de hand gemaakt en kunnen iets afwijken van formaat. Gemaakt naar eeuwenoud traditioneel recept. Ze zijn van beste kwaliteit en garanderen een lange houdbaarheid van geur. Wel een jaar lang. Je kunt ze gebruiken als parfum op de huid, als geur in de linnenkast(kan lekken geven op materialen), smelten op een schaaltje of als geur-poeder in stofzuigerzak doen.

 4,99

Uitverkocht

Beschrijving

Amberblokjes: een natuurlijke en luxueuze manier om uw huis te parfumeren

Amberblokjes Fresh cotton zijn een traditioneel Marokkaans product dat al eeuwenlang wordt gebruikt om huizen te parfumeren. Ze zijn gemaakt van zuivere amber, een hars die wordt gewonnen uit de Amberboom. Amber heeft een warme, aromatische geur die een rustgevende en ontspannende sfeer in uw huis creëert.

Amberblokjes zijn een veilig en gemakkelijk alternatief voor kaarsen. Ze geven geen rook of vlam af, waardoor ze veilig zijn voor gebruik in huishoudens met kinderen of huisdieren. Ze zijn tevens ook een duurzame keuze, omdat ze meerdere keren kunnen worden gebruikt.

Hoe amberblokjes te gebruiken

Amberblokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Plaats gewoon een blokje op een schaaltje of in een geurbrander en laat het smelten. De geur zal zich dan door uw huis verspreiden.

U kunt de geurintensiteit van de amberblokjes aanpassen door het blokje dichter bij of verder van uw bron van warmte te plaatsen. Als u de geur wilt versterken, kunt u ook wat van het schraapsel van het blokje in een geurbrander doen.

Voordelen van amberblokjes

Natuurlijke en veilige geur: Amberblokjes zijn gemaakt van een natuurlijk product dat geen giftige stoffen bevat. Ze zijn dus veilig voor gebruik in huishoudens met kinderen of huisdieren.
Gelijkmatige verspreiding van geur: Amberblokjes smelten gelijkmatig, waardoor de geur gelijkmatig door uw huis wordt verspreid.
Duurzaam: Amberblokjes kunnen meerdere keren worden gebruikt. Als de geur afneemt, kunt u het blokje gewoon opnieuw raspen.
Makkelijk te gebruiken: Amberblokjes zijn eenvoudig te gebruiken. Plaats gewoon een blokje op een schaaltje of in een geurbrander en laat het smelten.

Productspecificaties

Ingrediënten: Musk Ambrette 2%, Musk Xylol 5%, Vanaline 4%, Rose Powder 8%, Essential Oil 10%, Perfume base 71%
Afmetingen: Circa 4.5 x 3.5 x 2 cm

Let op! Deze blokjes kunnen uit hygiënische redenen niet geruild worden.

Product gegevens
Artikel nr freshcotton7141237564491 Categoriën , Tags , ,

Extra informatie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50