Metallic verf Koper van L’Authentique

L’Authentique Metallic muurverf 124 Koper

Vanaf:  18,60

Beschrijving

Kleur en toepassing in je interieur

Met de L’Authentique Metallic Muurverf Koper voeg je een opvallende en unieke touch toe aan je interieur. Deze prachtige metallic verf creëert een schitterend effect op je muren, waardoor ze echt in het oog springen. De warme en elegante uitstraling van de koperkleur geeft je ruimte een luxueuze en stijlvolle sfeer. Gebruik deze metallic muurverf om een statement te maken in je woonkamer, slaapkamer of zelfs in de hal.

Aanbrengen en verwerken van de metallic muurverf

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de juiste stappen te volgen bij het aanbrengen van de L’Authentique Metallic Muurverf. Zorg ervoor dat de ondergrond vet- en stofvrij is. Bij nieuw gestucte muren raden we aan om deze eerst te behandelen met een transparant voorstrijkmiddel volgens de voorschriften. Je kunt de metallic muurverf aanbrengen met een roller of kwast.

Bij houten ondergronden is het belangrijk om het oppervlak vet- en stofvrij te maken. We adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op oliebasis. Schuur vervolgens licht over het oppervlak en breng de matte muurverf aan met een kwast in één á twee lagen. Indien gewenst kun je een oppervlak dat onderhevig is aan slijtage afwerken met een Sealer.

Let op: zorg voor voldoende verf en meng restjes altijd met elkaar. Start nooit halverwege het schilderen van een oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijke resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond.

Algemene informatie

De L’Authentique Metallic Muurverf Koper heeft een rendement van 8 m² per liter, hoewel dit sterk afhankelijk is van het type ondergrond. Na 2 uur is de verf stofdroog, na 4 uur kleefvrij en na 24 uur overschilderbaar. De verf is afwasbaar na 20 dagen.

De L’Authentique Metallic Muurverf is verkrijgbaar in verschillende formaten: 100 ml, 1 liter, 2,5 liter en 5 liter. Kies het formaat dat het beste bij jouw project past.

Voeg met de L’Authentique Metallic Muurverf in de kleur Koper een vleugje luxe en glamour toe aan je interieur. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer je muren in echte blikvangers. Met deze hoogwaardige en handgemengde metallic verf creëer je een unieke uitstraling die je interieur naar een hoger niveau tilt.

Let op! De kleur is ingescand en kan afwijken van de werkelijke kleur. Ook kan het beeldscherm de kleur anders weergeven. Geen risico nemen? Bestel een testpotje van 100 ml.

Product gegevens
Artikel nr metallickoper124 Categoriën , Tag

Extra informatie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50