Matte muurverf Wijnrood van L’Authentique

L’Authentique matte muurverf 47 Wijnrood

De matte muurverf van L’Authentique is een watergedragen muurverf met een matte uitstraling. De matte muurverf van L’Authentique is toe te passen op zowel gips als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op.

Vanaf:  49,95

Beschrijving

Kleur en toepassing in je interieur

Met de L’Authentique Wijnrood geef je je interieur een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Deze decoratieve matte muurverf is perfect om moderne accenten toe te voegen aan je wanden of houten woondeco. Wijnrood is een tijdloze kleur die moeiteloos past in verschillende interieurstijlen, van een warm interieur tot een minimalistisch industrieel interieur. Creëer een verfijnde matte afwerking die een statement maakt in elke ruimte.

Aanbrengen en verwerken van de matte muurverf

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de juiste stappen te volgen bij het aanbrengen van de L’Authentique matte muurverf. Zorg ervoor dat de ondergrond droog, vet- en stofvrij is. Nieuw gestucte muren eerst volgens voorschrift behandelen met een transparant voorstrijkmiddel. Verwijder vetaanslag en andere verontreinigingen grondig met een ontvetter. Bij sterk zuigende ondergronden raden we aan om een voorstrijkmiddel van L’Authentique te gebruiken en voldoende te laten drogen. De matte muurverf kun je aanbrengen met een roller of kwast.

Wij adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op oliebasis. Daarna het oppervlak licht opschuren en de matte muurverf met een kwast in één á twee lagen aanbrengen. Desgewenst kun je een oppervlak dat onderhevig is aan slijtage, afwerken met een Sealer.

Algemene informatie

De L’Authentique matte muurverf heeft een rendement van 6-8 m² per liter. Dit betekent dat je met één liter verf een aardig oppervlakte kunt bedekken, afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond. We adviseren je om minimaal 4 uur te wachten totdat de verf volledig is opgedroogd.

Let op: Deze matte muurverf is goed reinigbaar, maar is niet geschikt achter een wasbak of kookplaat. Kokende vet spetters zullen altijd inbranden en vet en zeep vlekken trekken in de poriën. We adviseren om de muur achter een wasbak en kookplaat af te werken met een sealer of 2 componenten lak.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond.

Met de L’Authentique matte muurverf Wijnrood (kleurnummer 47) breng je niet alleen een duurzame en kwalitatieve verf aan, maar geef je ook een persoonlijke touch aan je interieur. Laat je inspireren door de mogelijkheden en transformeer je ruimte met deze prachtige matte afwerking.

Let op! De kleur is ingescand en kan afwijken van de werkelijke kleur. Ook kan het beeldscherm de kleur anders weergeven.

Product gegevens
Artikel nr muurverf047 Categoriën , Tag

Extra informatie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50