L’Authentique matte muurverf 17 Hollanse Lucht

De matte muurverf van L’Authentique is een watergedragen muurverf met een matte uitstraling. De matte muurverf van L’Authentique is toe te passen op zowel gips als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op.

Vanaf:  49,95

Beschrijving

Naam: Hollandse Lucht 17. Schitterende vergrijsde blauw tint…

 

Rendement: 8 -10 m2 per liter.

Verkrijgbaar in 1 liter, 2,5 liter en 5 liter.

Toepasbaar: Voor binnen

 

Muren: De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Nieuw gestucte muren eerst volgens voorschrift behandelen met een transparant voorstrijkmiddel. U kunt de matte muurverf opzetten met een roller of kwast.

Hout: De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Wij adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op oliebasis. Daarna het oppervlak licht opschuren en de matte muurverf met een kwast in één á twee lagen opzetten. Desgewenst kunt u een oppervlak dat onderhevig is aan slijtage, afwerken met een Sealer.

Deze matte muurverf is goed reinig baar, maar is niet geschikt achter een wasbak of kookplaat. Kokende vet spetters zullen altijd inbranden en vet en zeep vlekken trekken in de poriën. We adviseren om een muur achter een wasbak en kookplaat af te werken met een sealer of 2 componenten lak. Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond.

Product gegevens
Artikel nr muurverf017 Categoriën , Tag

Extra informatie