Krijtverf Tuinkamer van L’Authentique

L’Authentique 77 Tuinkamer

Vanaf:  12,50

Beschrijving

Kleur en toepassing in je interieur

L’Authentique krijtverf Tuinkamer is een watergedragen, minerale verf met fluweelachtige uitstraling. De toevoeging van krijt en de mooiste pigmenten in de verf geven je huis een authentieke, stijlvolle en eigentijdse uitstraling.

Deze decoratieve krijtverf is perfect om moderne accenten toe te voegen aan je wanden of houten meubels. Tuinkamer is een tijdloze kleur die moeiteloos past in verschillende interieurstijlen, van een warm interieur tot een minimalistisch industrieel interieur. Creëer een verfijnde afwerking die een statement maakt in elke ruimte.

Aanbrengen en verwerken van de krijtverf

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de juiste stappen te volgen bij het aanbrengen van de L’Authentique krijtverf. Zorg ervoor dat de ondergrond droog, vet- en stofvrij is. Nieuw gestucte muren eerst volgens voorschrift behandelen met een transparant voorstrijkmiddel. Verwijder vetaanslag en andere verontreinigingen grondig met een ontvetter. Bij sterk zuigende ondergronden raden we aan om een voorstrijkmiddel van L’Authentique te gebruiken en voldoende te laten drogen. De krijtverf kun je aanbrengen met een roller of kwast.

Wij adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op terpentine basis. Daarna het oppervlak licht opschuren en de krijtverf met een kwast in één á twee lagen aanbrengen. Desgewenst kun je een oppervlak dat onderhevig is aan slijtage, afwerken met een Sealer.

Algemene informatie

De L’Authentique krijtverf heeft een rendement van 8-10 m² per liter. Dit betekent dat je met één liter verf een aardig oppervlakte kunt bedekken, afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond.

Met de L’Authentique krijtverf Tuinkamer (kleurnummer 77) breng je niet alleen een duurzame en kwalitatieve verf aan, maar geef je ook een persoonlijke touch aan je interieur. Laat je inspireren door de mogelijkheden en transformeer je ruimte met deze prachtige krijtverf.

Let op! De kleur is ingescand en kan afwijken van de werkelijke kleur. Ook kan het beeldscherm de kleur anders weergeven. Geen risico nemen? Bestel een testpotje van 100 ml.

Product gegevens
Artikel nr kri0077 Categorie Tag

Extra informatie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50