L’ Authentique sealer

 78,98

Beschrijving

De matte lak (sealer) heeft dezelfde fluweelachtige uitstraling als de krijtverf maar is krasvaster en beter te reinigen dan krijtverf. Dit maakt het geschikt om toe te passen op bijvoorbeeld kastjes, tafelbaden en kindermeubels.Het kan tevens gebruikt worden voor het afwerken van een muur achter het aanrechtblad, er dient wel rekening gehouden te worden met kokend vet, dit brandt in de sealer laag. Laat een ondergrond altijd minimaal een maand drogen alvorens het af te werken met een sealer.

De basis van de Sealer is melkachtig van kleur maar trekt transparant op. De sealer kan ervoor zorgen dat de ondergrond iets dieper van kleur wordt. De Ondergrond dient schoon, droog en vetvrij te zijn. Ook dient de ondergrond gevrijwaard te zijn van optrekkend vocht.

Wij adviseren u om de Sealer met 30-50% water te verdunnen en de laag zo dun mogelijk op te zetten voor een mooi, mat resultaat. We adviseren om minimaal 2 lagen sealer op te zetten. Op horizontale vlakten bestaat de kans dat water dat langdurig blijft liggen zich door de sealer laag heen drukt, dit kan vlekken geven. Het is dan ook belangrijk om vloeistoffen z.s.m. op te vegen.

Hoe dunner de laag wordt aangebracht hoe matte het resultaat. De matte lak is op waterbasis verkrijgbaar en heeft een rendement van 8 m2 per liter.

 

Product gegevens
Artikel nr krisealer Categorie Tag

Extra informatie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50