Betonlook verf Denim van L’Authentique

L’Authentique betonlook verf Demin

Vanaf:  23,00

Beschrijving

Kleur en toepassing in je interieur

Met de L’Authentique Betonlook verf Denim geef je je interieur een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Deze decoratieve muurverf is perfect om moderne accenten toe te voegen aan je wanden en woonaccessoires. Denim is een tijdloze kleur die moeiteloos past in verschillende interieurstijlen, van industrieel tot minimalistisch. Creëer een verfijnde betonlook afwerking die een statement maakt in elke ruimte.

Aanbrengen en verwerken van de betonlook verf

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om de juiste stappen te volgen bij het aanbrengen van de L’Authentique Betonlook verf. Zorg ervoor dat de ondergrond droog, stevig, niet sterk zuigend en schoon is. Verwijder vetaanslag en andere verontreinigingen grondig met een ontvetter. Bij sterk zuigende ondergronden raden we aan om een voorstrijkmiddel van L’Authentique te gebruiken en voldoende te laten drogen.

Breng vervolgens één laag Betonlook Primer Wit van L’Authentique aan met een roller of kwast. Daarna breng je de Betonlook verf (ook één laag) aan. Het is belangrijk om de Betonlook verf zo min mogelijk te roeren voor gebruik. Breng de verf kruislings of in banen aan, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Door de juiste techniek toe te passen, creëer je een prachtige betonlook textuur die de ruimte transformeert.

Algemene informatie

De L’Authentique Betonlook verf heeft een uitstekend rendement van 17-20 m² per liter. Dit betekent dat je met één liter verf een aanzienlijke oppervlakte kunt bedekken, afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond. Het is niet nodig om een tweede laag betonlook verf aan te brengen. We adviseren je om minimaal 4 uur te wachten totdat de verf volledig is opgedroogd.

Let op: om de structuur van de verf te behouden, raden we aan om zo min mogelijk met de betonlook verf te schudden. Overmatig schudden kan de textuur van de verf beïnvloeden, wat ten koste kan gaan van het gewenste resultaat.

Met de L’Authentique Betonlook verf Denim breng je niet alleen een duurzame en kwalitatieve verf aan, maar geef je ook een persoonlijke touch aan je interieur. Laat je inspireren door de mogelijkheden en transformeer je ruimte met deze prachtige betonlook afwerking.

Let op! De kleur is ingescand en kan afwijken van de werkelijke kleur. Ook kan het beeldscherm de kleur anders weergeven. Geen risico nemen? Bestel een testpotje van 100 ml.

Product gegevens
Artikel nr bet137demin Categorie Tags ,

Extra informatie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50