atelier rebul istanbul geurstokjes 120ml

Atelier Rebul Istanbul geurstokjes

Ontdek de geheime geuren van Istanbul en verrijk je huis met deze luxueuze geurstokjes.

 35,00

Op voorraad

Beschrijving

Istanbul geurstokjes: langdurige luxe geurbeleving voor thuis

Ontdek de betoverende wereld van geuren met onze Istanbul Geurstokjes. Deze unieke geurstokjes zijn jouw sleutel tot een huis vol glamour en magie, dankzij een zorgvuldig samengestelde mix van kruidige, bloemige en luxueuze geurnoten. Gemaakt van de fijnste grondstoffen, beloven onze geurstokjes een langdurige geurbeleving die tot wel 6 weken aanhoudt.

Niet alleen verrijken ze je huis met een heerlijke geur, maar ook met hun esthetische uitstraling. De hoogwaardige Rattan stokjes zorgen voor een gelijkmatige geurverspreiding, waardoor elke hoek van je kamer gevuld wordt met de verleidelijke geur van Istanbul.

Voordelen Atelier Rebul geurstokjes

  • Zorgt voor een sfeer van glamour en magie in je huis.
  • Langdurige geurbeleving van tot wel 6 weken.
  • Gemaakt van de beste grondstoffen voor een kwalitatieve geurervaring.
  • Esthetisch ontwerp dat bijdraagt aan je interieur.
  • Gelijkmatige geurverspreiding dankzij hoogwaardige Rattan stokjes.

Goed om te weten

De Istanbul Geurstokjes zijn perfect voor iedereen die zijn huis wil verrijken met een unieke en luxueuze geurbeleving. Ze zijn eenvoudig in gebruik en vereisen geen elektriciteit of vlam, waardoor ze veilig en praktisch zijn in elk huishouden.

Product informatie

Inhoud: 120ml
Geur: verbluffende noten van bergamot zijn verweven met pittige aroma’s van kaneel, saffraan en kruidnagel, met een bloemige, kruidige ondertoon.
Ingrediënten: 1-(1,2,3,5,6,7,8,8aoctahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-nafty)ethaan-1-on, Linalylacetaat, Linalool, (R)-p- mentha-1,8-dieen (synoniem: d-limoneen), (ethoxymethoxy)cyclododecaan (synoniem: formaldehydecyclododecylethylacetaal), eugenol, 6,7-dihydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4( 5H)-indanon, Mandarijn sinaasappel, ext., Limoenolie gedestilleerd, Eucalyptus globulus, ext.

Laat je huis betoveren door de heerlijke geur van Istanbul en geniet van een ongeëvenaarde geurervaring die je zintuigen prikkelt en je interieur naar een hoger niveau tilt.

Product gegevens
Categorie

Extra informatie

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50