In2Living

TapParfum

Geschiedenis van TapParfum

TapParfum is ontstaan door de vraag “waarom zijn parfums zo duur?”. Daarom zijn ze zich gaan verdiepen in deze vraag en het resultaat was dat parfum helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Uit de vele onderzoeken die een aantal jaren geleden bestudeerd zijn blijkt namelijk dat door dure marketingcampagnes, tussenpersonen en logistiek de prijs behoorlijk duur wordt.

Dat kan anders dachten ze. En met de missie dat parfum betaalbaar moet zijn hebben ze een uniek concept neergezet, namelijk een hervulbaar parfum!

De verschillende geuren van TapParfum
TapParfum concept Maasbracht

TapParfum concept

Onze TapBar heeft meer dan 200 verschillende soorten dames- en heren geuren. Op het gebied van kwaliteit en geur komen ze overeen met de parfums van designer merken. Echter is TapParfum een stuk betaalbaarder!

Tevens zijn de geuren van Tapparfum ook echte parfums. Let op: Dus geen eau de toilet (10% geur) of eau de parfum (20% geur ), maar parfum. Dit betekent dat de parfum 40% uit geur bestaat. En dat merk je meteen, want geuren blijven erg lang waarneembaar.

Daarnaast zijn alle parfums van TapParfum hervulbaar. Zo betaal je bij een hervulling van deze zelfde geur alleen nog voor het parfum in plaats van de hele verpakking.

Dit zorgt er niet alleen voor dat jij geld bespaart bij het hervullen, maar zo houden we de wereld ook een stukje schoner. 

TapParfum collecties

TapParfum is verkrijgbaar in 30ml, 50ml en 100ml. Daarnaast kun je ook kiezen voor een tasverstuiver van 10ml.

Exclusieve parfums

De exclusieve parfums worden ook wel Niche parfum genoemd. Een exclusief parfum geeft een totaal nieuwe beleving aan een parfum.

Omdat deze parfums exclusief zijn, dat wil zeggen dat ze niet overal verkrijgbaar. zijn.

Daarnaast zijn de exclusieve geuren gedurfd, onconventioneel, en altijd van topkwaliteit. Ontdek de wereld van unieke exclusieve geuren en pronk met je individualiteit.

Deze parfums koop je ook niet zo maar even. Origineel kosten deze tussen de 200 en 650 euro.

Evolution parfums

De Evolution lijn van TapParfum combineert de geurnoten van twee bekende merken. Hierdoor creëert de lijn een specifieke en onvergelijkbare geur-samenstelling die zich onderscheidt van andere parfums. Deze collectie uit 8 verschillende geuren biedt dan ook een bijzonder en unieke beleving.

Laat jij je verleiden door de unieke en speciaal samengestelde geuren van de Evolution lijn?

Exclusieve en Evolution TapParfum

TapParfum in onze collectie

Interesse in een TapParfum?

Bekijk TapParfum collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50