In2Living

TapParfum

Geschiedenis van TapParfum

TapParfum is ontstaan door de vraag “waarom zijn parfums zo duur?”. Daarom zijn ze zich gaan verdiepen in deze vraag en het resultaat was dat parfum helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Uit de vele onderzoeken die een aantal jaren geleden bestudeerd zijn blijkt namelijk dat door dure marketingcampagnes, tussenpersonen en logistiek de prijs behoorlijk duur wordt.

Dat kan anders dachten ze. En met de missie dat parfum betaalbaar moet zijn hebben ze een uniek concept neergezet, namelijk een hervulbaar parfum!

TapParfum tappunt Maasbracht
TapParfum concept Maasbracht

TapParfum concept

TapParfum heeft vele verschillende soorten parfums. Op het gebied van kwaliteit en geur komen ze overeen met de parfums van bekende merken. Echter is TapParfum een stuk betaalbaarder!

Daarnaast zijn alle parfums van TapParfum hervulbaar. Zo betaal je bij een hervulling alleen nog voor het parfum in plaats van de hele verpakking.

Dit zorgt er niet alleen voor dat jij geld bespaart bij het hervullen, maar zo houden we de wereld ook een stukje schoner. 

TapParfum collecties

TapParfum in onze collectie

Interesse in een TapParfum?

Bekijk TapParfum collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.