In2Living

Rosaodor

Geschiedenis van Rosaodor

Rosaodor, een merk dat zich richt op het creëren van een unieke geurbeleving voor jouw wasgoed. Rosaodor begrijpt dat jij een druk leven leidt, met een carrière, kinderen,  een sociaal leven en dat je tegelijkertijd streeft naar een perfecte huishouding.

Generatie op generatie is het wassen van kledingvan essentieel belang. Of je nu een multitaskend leven leidt of niet. De geur van de was geeft je gezin een gevoel van thuis.

Het geheim achter deze betoverende geuren? De duurzame flesjes wasparfum. Met de luxe wasparfums van Rosaodor creëer jij jouw eigen unieke geurbeleving thuis en voeg je een extra dimensie toe aan iedere dagelijkse was.

Je waant je als het ware in een Italiaans boerderijtje, waar schone, frisse witte lakens wapperen in de wind en de geur van de was je meteen thuis laat voelen.

Rosaodor begrijpt dat het wassen van kleding lang niet altijd romantisch voelt, maar met Rosaodor wordt het gegarandeerd een geurende reis.

Rosaodor wasparfum
Rosaodor wasparfum en wasmiddel

Rosaodor producten

Bij Rosaodor vind je een scala aan producten die zorgen voor een heerlijke geurervaring in je wasgoed en thuisomgeving.

De basis van Rosaodor is natuurlijk hun wasparfum. Deze geconcentreerde parfums zijn speciaal ontwikkeld om aan je was toe te voegen. Met slechts een paar druppels wasparfum transformeer je je kleding, handdoeken en beddengoed in geurige sensaties. Ze bieden verschillende verleidelijke geurvarianten, zodat je altijd een parfum kunt kiezen dat past bij jouw voorkeur.

Daarnaast biedt Rosaodor ook wasmiddel aan, dat niet alleen zorgt voor een grondige reiniging van je kleding, maar ook een subtiele en langdurige geur achterlaat. Het resultaat is een frisse en schone was met een vleugje parfum.

Voor het opfrissen van kleding en textiel tussen de wasbeurten door, heeft Rosaodor een textielspray ontwikkeld. Met een paar sprays verfris je jouw favoriete kledingstukken, gordijnen of andere stoffen en geef je ze een aangename geurboost.

Rosaodor aanbod

Interesse in Rosaodor wasparfum?

Bekijk het Rosaodor aanbod in onze winkel

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50