In2Living

Over ons

Over ons

De home en lifestyle store In2living van Melanie Mueller, is gelegen in het centrum van het Limburgse Maasbracht, vlak bij de A2. Eigentijds, stoer, landelijk, sfeervol, sjiek en trendy zijn een zestal woorden die horen bij deze winkel. Hier vindt je o.a. mooie vazen en kandelaren, behang, verlichting, meubels, karpetten, krijt- en matte muurverven, te veel om op te noemen. Maar ook de uitgebreide geurlijn van geurkaarsen & huis parfums moet u gezien hebben. Tevens verkopen wij grote collectie sierraden van het merk  My Jewellery. Bijna wekelijks besteed ik veel tijd om de laatste nieuwe trends aan te kopen en nieuwe settings te creëren. Ik werk veel met groepen en accessoires in combinatie met natuurlijke producten. In een handomdraai geef ik die laatste hulp die nodig is om uw interieur aan te kleden. Ook voor grappige hebbedingetjes en cadeautjes kunt u bij mij te recht en net even anders dan de rest. Die uiteraard mooi verpakt en met een strikje over de toonbank gaan.

Daarnaast zijn wij verkooppunt van prachtige en complete verflijn van L‘Authentique Paint. Een complete verflijn waar je je gehele woning van binnen en buiten kunt voorzien van een authentieke look. Van gevelverf, kalkverf, betonlook-verf tot krijtverf, matte muurverf en nog veel meer. Allemaal te zien in onze winkel.

Tenslotte hebben wij een Tapbar met TapParfum.  TapParfum is een hoogwaardige parfum. Het is de zwaarste variant, het bestaat namelijk 40% uit parfum. Als je het zou vergelijken met een eau de parfum 20% en een eau de toilet 10% is het dus de duurste variant maar niet bij ons. Alle bekende merkparfums zijn bij ons verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze flesjes zijn tevens hervulbaar en dat is goed voor ons milieu en leuk voor u. Het houdt in dat u een aantal euro korting krijgt. Hoe leuk is d

2 (1)

Hoe kan ik u helpen

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50