In2Living

Leeff

Het merk Leeff

Leeff is een Nederlands merk dat zich richt op het creëren van een warme en sfeervol interieur. Ze bieden een breed assortiment producten aan, variërend van interieuraccessoires en meubels tot keuken- en tafelartikelen.

Het merk laat zich inspireren door de momenten die er écht toe doen. Die waardevolle stukjes tijd die o zo goed voelen. En die je het liefst voor altijd zou willen bewaren. Je maakt ze mooi met de prachtige producten van Leeff. Savor the moment!

Het assortiment van Leeff omvat items met een moderne, landelijke en natuurlijke uitstraling. Ze streven ernaar om producten te ontwerpen die een gevoel van gezelligheid en comfort in huis brengen.

Denk bijvoorbeeld aan decoratieve items zoals kaarsen, kussens, plaids en vazen, evenals keukenbenodigdheden zoals serviesgoed, glaswerk en keukentextiel.

Leeff tea producten
Leeff pLeeff producten - waterfles with friendsroducten - waterfles with friends

Leeff producten

Leeff staat bekend om de kwaliteit en het vakmanschap van hun producten. Ze proberen vaak een tijdloos en klassiek ontwerp te combineren met functionaliteit.

Het merk heeft ook aandacht voor duurzaamheid en gebruikt daarom regelmatig natuurlijke materialen en milieuvriendelijke productieprocessen.

Leeff in onze collectie

Interesse in een Leeff artikel?

Bekijk Leeff collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50