In2Living

Verflijn L‘Authentique

Authentieke krijtverf

De verflijn van L’Authentique heeft 136 authentieke kleuren die schitterend zijn afgestemd op elkaar. De authentieke krijtverf bevat krijt. Dit geeft een veel matter effect dan de gebruikelijke verven. De fluweelzachte kleuren zullen niet gauw gaan vervelen en geven een karakteristieke uitstraling. Gedurende de maak van deze lijn wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. Zelfs de kleurenkaart is handgeschilderd. De krijtverf wordt bij bestelling op traditionele wijze verwaardigd. Krijtverf is zeer geschikt voor monumentale panden en klassieke interieurs. Maar juist net weer in moderne en strakke woningen voor verrassende effecten zorgt.

Niet te vergeten dat deze krijtverf op 2e hands en brocante meubelen een prachtig effect heeft. De verf is verkrijgbaar in diverse hoeveelheden o.a. 100 ml, 1 liter, 2.5 en 5 liter. Sinds een jaar zijn er ook een twintigtal vrolijke kidskleuren in deze krijtverf verkrijgbaar die er niet om liegen. Ze geven een te gekke uitstraling op iedere kinderkamer. Laat u verrassen en L’Authentique uw toekomst nog mooier maken.

Daarnaast heeft L’Authentique ook bijpassende lakken in hun assortiment o.a. matte lakken, zijdeglas, gevelverf, betonlook verf, kalei verf en kalkverven zodat u alles in deze ambiance kunt doortrekken. Uiteraard is dit alles in onze winkel aan de Molenweg 5, Maasbracht te verkrijgen. Voor 21 uur besteld, volgende dag in huis.

Krijtverf

Hoe kan ik u helpen

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50