In2Living

Janzen

JANZEN - Passie voor wereldse luxe

JANZEN, een merk doordrenkt van passie voor reizen en het verlangen om buitengewone luxe voor iedereen toegankelijk te maken, heeft zijn wortels in het betoverende Grasse, Zuid-Frankrijk. Daar ontstond het idee om de alledaagse pracht van bijzondere ingrediënten, geuren en kleuren die deze regio te bieden heeft, met de rest van de wereld te delen.

In het jaar 2010 werd een mijlpaal bereikt, toen JANZEN zijn allereerste parfum op de markt bracht.

JANZEN producten nemen de consument mee op een boeiende reis over de hele wereld. Van het exotische Australische sandelhout tot de diepgaande Indische patchoeli, van de bedwelmende Chinese jasmijn tot de verfijnde Franse roos. De producten van JANZEN zijn doordrenkt met unieke formules en zuivere ingrediënten, waardoor ze een onmisbaar element worden in elk huishouden. Ze bieden niet alleen heerlijke geuren en luxe crèmes, maar ook kostbare momenten van puur en ontspannen thuiskomen.

JANZEN moments of men giftset
JANZEN - producten

JANZEN producten

Ontstaan in Grasse, verspreid over de hele wereld en verfijnd met een vleugje Nederlandse esthetiek, belichaamt JANZEN een perfecte harmonie van kennis, kwaliteit, vakmanschap en pure ingrediënten. Dit alles komt samen in wat met trots wordt genoemd: ‘Pure Moments of Happiness’. Iedereen is welkom om de wereld van JANZEN binnen te treden, waar de passie voor reizen en luxe met open armen wordt omarmd.

JANZEN collecties

Interesse in een JANZEN artikel?

Bekijk JANZEN collectie

Heeft u vragen over een product, bestelling of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

€ 2,50 welkomstkorting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2,50 korting op jouw eerste bestelling.

Korting is geldig bij een bestelwaarde vanaf € 12,50